Telefon: (70) 311 9739 / (70) 263 2430
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Magunkról

Magunkról

Cégünk a fa és a kő, illetve tégla találkozásából született legkülönbözőbb belsőépítészeti megoldásainak kivitelezését kínálja.

Fő profilunk az épített és a tölgyfából készített konyhabútorok gyártása, de emellett szinte bármilyen egyedi bútorálmot megvalósítunk. Egyéb tevékenységeink többsége is kapcsolódik a bútorgyártáshoz. Kínálunk kézműves termékeket is, a rusztikus stílusú konyhák kovácsoltvas kiegészítőit.

Kizárólag minőségi és tartós alapanyagokból dolgozunk. Termékeinkhez tömörfát, főként tölgyfát, téglát, vagy követ és kovácsoltvas kiegészítőket használunk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy végeredményképpen kitűnően használható, esztétikus konyhák, bútorok, belső terek szülessenek. Megrendelőink igényeit igyekszünk a lehető legtökéletesebben és a legrövidebb határidővel kielégíteni.

Konyháinkat és bútorainkat eddig elsősorban Nyugat-Európában építettük, értékesítettük. Tavalyi évi bővítéseinknek köszönhetően immár magyarországi Ügyfeleinknek is a rendelkezésére állunk.