Telefon: (70) 311 9739 / (70) 263 2430
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Konyhakombinációink, bútoraink egyedi méretek és igények alapján készülnek. Igényes és aprólékos, minden részletre kiterjedő munkát végzünk a tervezéstől egészen a kivitelezésig, beépítésig. A stílust, az anyagot, az elemeket, színeket Ön határozza meg, mely alapján mi árajánlatot és látványtervet készítünk.

Amennyiben elfogadásra kerül a tervezet és az árajánlat, szerződésben vállaljuk a pontos, határidőre való gyártást, beépítést. A minőségi munkán és a rugalmasságon túl a határidők betartását is nagyon fontosnak tartjuk.

Bútorok gyártása és konyhák kialakítása mellett ajtók, falépcsők, kerti bútorok, üzletberendezések és pultok is készülnek nálunk. Látványpincészetek belső terének kialakítását, berendezésének gyártását is szívesen vállaljuk.

Kézműves kovácsolással készítünk kovácsoltvas fogantyúkat, kiegészítőket, melyek saját gyártású bútorokra, vagy akár külön is megrendelhetőek. Örülünk minden új lehetőségnek, mely kihívást jelenthet számunkra.

Szolgáltatásaink

A megrendelés menete

  • Előzetes árajánlatkérés az e-mailben megküldött méretek és igények alapján
  • Előzetes árajánlattétel
  • Elfogadása esetén időpont egyeztetés
  • Helyszíni felmérés
  • Árajánlat készítés
  • Tervezés, 3D-s látványterv készítése
  • Színek és anyagok kiválasztása
  • Megrendelés, szerződéskötés
  • Gyártás
  • Pontos határidőre való kiszállítás, precíz beépítés
Szolgáltatásaink

Látványtervezés

Számítógépes 3D-s látványtervezés segítségével még a megrendelés előtt láthatjuk a berendezni kívánt belső tér virtuális képét.

Ez a kép mind esztétikailag, mind pedig a funkcionális elvárásoknak megfelelően alakítható a végső, tökéletes elégedettségig. A látványtervezés segít “kézzelfoghatóvá” tenni az elképzelésünket, lehetőségeinket, térarányok, színhatások és az összhang megmutatásával. E szolgáltatásunk a helyszíni felmérés, igényegyeztetés és az árajánlat elfogadása után kérhető. A látványtervezés szolgáltatásunk díját megrendelés esetén jóváírjuk a végösszegből.

Szolgáltatásaink

Gyakori kérdések

Hogyan lehet tisztán tartani a felületeket?
Mennyi ideig tart a beépítés?
Mi a különbség a laminált, a furnér és a törmörfa frontok között?
Veszítünk-e helyet a tárolóhelyek méretéből a téglák beépítése miatt?
Miért drágábbak ezek a bútorok a sorozatgyártásban készült termékeknél?
Mi határozza meg egy-egy termék árát?